Drukarki Brady

Pytania i odpowiedzi z kategorii Automatyczna Identyfikacja.
cichyjezdziec

Drukarki Brady

Post autor: cichyjezdziec » 04 czerwca 2018, 14:55

Zauważyłem że w waszym sklepie są głównie drukarki Brady. Słyszałem niby pozytywne opinie na ich temat jednakże mało osób, które znam się akurat nimi posługuje. Dlatego postanowiłem zasięgnąć opinii bezpośrednio u specjalistów stąd moja obecność na forum. Czy drukarki Brady są faktycznie dobre i czy warto w nie inwestować? Do tanich w końcu nie należą...

Awatar użytkownika
Obsługa Klienta
Kontakt:

Re: Drukarki Brady

Post autor: Obsługa Klienta » 04 czerwca 2018, 15:41

Dzień dobry,
Drukarki Brady są produkowane do konkretnych zastosowań, stąd ich mała rozpoznawalność na rynku. Czy to urządzenia ręczne (np. drukarka BMP-61 służąca do oznaczania kabli i przewodów np. w serwerowniach) czy stacjonarne np. BBP37 w połączeniu z najszerszą na rynku gamą materiałów eksploatacyjnych, która pozwala dobrać odpowiedni materiał etykiety do każdego zastosowania, bez względu na to czy są to próbki w laboratorium, które muszą mieć czytelne oznaczenia po wyjęciu z ciekłego azotu, czy trwałe oznaczenia regałów na halach magazynowych.
Ani drukarki, ani materiały do nich nie są tanie, ale biorąc pod uwagę możliwości ich zastosowania, są zdecydowanie warte swojej ceny

cichyjezdziec

Post autor: cichyjezdziec » 04 czerwca 2018, 15:56

A jest jakakolwiek możliwość że oferta ta zostanie wzbogacona o inne firmy?

Awatar użytkownika
Obsługa Klienta
Kontakt:

Post autor: Obsługa Klienta » 18 czerwca 2018, 09:05

Cały czas pracujemy nad poszerzeniem naszej oferty. Nie mamy jeszcze określonej daty, ale cały dział Auto ID będzie mocno rozbudowywany

ODPOWIEDZ